Oavsett om du driver ett verktygshyrningsföretag, en surfbutik, uthyrning av smoking eller cykeluthyrning, som en hyresföretagare, behöver du ett enkelt system för försäljning (POS eller ePOS) som bearbetar hyror från din kund inför hyrdskrivbord.

POS för uthyrningLätt att använda ePOS för uthyrning

HireHop ger dig ett system som även deltidspersonalen kan använda med minimal utbildning, som hanterar inte bara hyresförsäljning utan också försäljning av delar och andra produkter. Den integreras sömlöst med resten av programvaran för HireHop-utrustning för att hyra utrustning, så att du kan hantera alla aspekter av hyreslager.

HireHop ger dig allt detta utan extra kostnad, och att vara i molnet innebär att det kan köras på praktiskt taget alla enheter eller datorer.

Kassaapparat för uthyrningsföretag med avancerade funktioner

Programuthyrning för utrustningIbland räcker det inte med ett enkelt POS-gränssnitt och du behöver mer avancerad funktionalitet för vissa hyreskontrakt. Detta är inte ett problem, eftersom varje hyrajobb är tillgängligt inom HireHop-programvaran, vilket ger dig möjligheten att använda alla de ytterligare avancerade funktionerna som HireHop har att erbjuda.

Med ett lättanvänt gränssnitt som ger dig maximal funktionalitet tillåter HireHop hyresföretag med specifika behov att nå sin maximala potential utan att behöva ändra sitt arbetsflöde.

HireHop-kassasystemet är designat med dig i åtanke, så att du kan komma åt alla dina jobb inom ett lättanvänt gränssnitt. Det enkla att använda gränssnittet låter dig bearbeta jobb enkelt, snabbt och effektivt.


Börja använda HireHop idag gratis eller kontakta oss för en gratis demonstration för att se hur mycket HireHop kan gynna ditt hyresföretag.