Programvaran idag ska vara intuitiv, med ett välbekant arbetsflöde, utseende och känsla. Genom att följa denna etos kan du enkelt använda programvaran utan att behöva ständigt hänvisa till manualen, kräva support eller behöva skicka personal, särskilt ny personal, på kurser.

Kunder som du berättade för oss att de ville undvika att behöva göra lång utbildning för varje ny anställd som de anställer. Därför gör intuitiv programvara som HireHop din personal att koncentrera mer på affärer än att behöva kämpa med programvara.

Vi ville att HireHop skulle vara så enkelt att använda som möjligt, med ett välkänt utseende och känsla för daglig programvara. Om ett mjukvaruföretag gör det svårt att se programvaran i aktion på deras hemsida, är du ganska säker på att den inte är lätt att använda eller kraftfull. Så säkra är vi hur lättanvända HireHop är, som nedan är några korta videor som visar hur enkelt det är att göra olika uppgifter i HireHop.

Hur man gör videor

Navigera på Startsidan
Lägga Till Aktier och Tillgångar
Skapa ett Jobb
Lägg till objekt i ett jobb
Kollar Tillgänglighet
Skapa Paket
Skapa och Använda Autopulls
Skapa Virtuella Objekt
Skapa och Redigera Dokument
Pre-Prep
Språkredigerare
Hantera Användare
Ändra Dina Inställningar
Lager Kontroll
Importera data
Adressbok
Skriv ut och e-postdokument
Skapa inköpsorder
Skapa Fakturor
Kolla jobbet
Kolla in jobbet
Synkronisera Xero
Synkronisera QuickBooks
Anpassade fält
Massfakturering
Resursplanerare

Även om HireHop är molnbaserad och användes från en webbläsare som Internet Explorer, Chrome och Safari, så fick vi inte se ut som en webbsida, vi fick det att se ut som mjukvara, trots allt, det är en mjukvaruprodukt och du förväntar dig att det ska fungera som det är. Systemet använder vanliga kontroller och windows, precis som du skulle hitta i programvara på din dator eller surfplatta.

Kunderna berättade också att de ville bearbeta arbetet så snabbt och effektivt som möjligt, vilket sparar tid, resurser och givetvis pengar. Ett intuitivt och välkänt gränssnitt säkerställer att även den mest nybörjare datoranvändaren kan börja använda HireHop funktioner utan att behöva träna.

HireHop har utformats av uthyrningsföretag som din, för uthyrningsföretag, och vårt etos är att hjälpa dessa företag att köra mycket mer effektivt och naturligtvis hjälpa dem att tjäna mer pengar, något som bara HireHop gör.