Idag flyttar allt fler företag som dina, till molnet, och utnyttjar de stora fördelar med cloud-programvara som Microsoft 365-kontorsuiten. För dem som har antagit Microsoft 365 är integration med det självklart ett viktigt krav, för att säkerställa ett smidigt och effektivt arbetsflöde inom ditt företag.

Microsoft 365

HireHop kände vi att det var absolut nödvändigt att ge dig användaren den här funktionen. Så inte bara låter HireHop dig logga in med ditt Microsoft-konto, det integrerar även smidigt i Outlook med lätthet, skickar alla e-postmeddelanden som du skickar från HireHop via Outlook på Microsoft 365 och eventuellt lagrar de skickade e-postmeddelandena i din utsända Outlook-mapp .

Vi ansåg också att det var viktigt att göra installationsprogrammet för Microsoft 365 så enkelt som möjligt, något som en person med minimal kunskap om Microsoft 365-arbetet kunde göra. Bokstavligen, lägg bara till ett nytt Microsoft-e-postkonto i dina inställningar, kanske lägga till en e-postfotboll, och det är det. Du behöver inte veta några komplexa e-postinställningar.

Microsoft 365 setup

För dig som använder Google Workspace är installationen lika enkel och smärtfri.

HireHop är vi inte bara här för att sälja din programvara, vi vill hjälpa dig att driva och bygga ett framgångsrikt hyraföretag och genom att vara den enda uthyrningsutrustning som finns tillgänglig för att erbjuda dig den här funktionen, kan du vara säker på att HireHop kan hjälpa dig och tillgodose dina behov.