Av alla uthyrningsbranscher är TV- och utrustningssändningsuthyrning en av de mest utmanande med de mest varierande kraven, arbetsflödena och funktionskraven. Med så många olika lager, med olika alternativ för varje utrustning, tidig retur, periodisk fakturering, uthyrning, leverans av utrustning på olika dagar, fakturering i flera valutor, etc, för att effektivt hantera denna enorma komplexitet du behöver överkomligt, lättanvänd, kraftfull och funktionsrik programvara för uthyrning av sändningar, byggd för din bransch.

Programvaruspecifika behov

Programvara för uthyrning av film, TV och sändningskameraHireHop vill vi inte att du ska ändra ditt arbetsflöde, eftersom det är ditt företag och du ska köra det som du vill. Det är därför det finns så många sätt att göra samma sak i HireHop, liksom möjligheten att anpassa den så att den ser ut och fungerar som du vill ha den, inte tvärtom.

HireHop byggdes med komplexiteten i uthyrning av sändningsutrustning i åtanke. Byggd med funktionalitet för att göra ditt arbetsflöde mer effektivt och kostnadseffektivt utan att bryta banken, vilket hjälper ditt företag att fungera smidigare. Detta ger dig mer tid och pengar att växa och investera i ditt företag, istället för att slösa tid på administration eller kämpa med dyra och begränsad programvara.

Programvara för kamera-, grepp- och belysningsuthyrning

Programvara för uthyrning av film, TV och sändningsbelysning

Oavsett om en klient hyr ett litet Red Head-kit med valfria scrims och ladugårdsdörrar, en dagsljus med huvudkabel och PSU eller en Red Dragon med linser och tillbehör som tillval, din personal när du vill hyra hyran måste se vad som behöver inkluderas vad kan läggas till för att hjälpa dig att sälja dina tjänster.

HireHop visar dig när det finns brist, hanterar subuthyrning och uthyrning av korsdepåer, samt visar dig tillgänglighet i realtid.

När lagret checkar ut utrustning, du och använder streckkoder eller inte, kan du till och med använda en blandning av båda, med varje skärm synkroniserad i realtid. Så när en person checkar ut ett objekt kan alla andra se det direkt på sin skärm.

Programvara som ger ditt sändningsuthyrningsföretag möjlighet

HireHop har den mest avancerade, men ändå lättanvända dokumentmotorn i världen, så att du kan producera fantastiska och professionella citat med ett musklick. Skapa dokument som gör att du sticker ut från dina konkurrenter, eftersom ett grundläggande eller dåligt citat kan skada ditt rykte och hur kunderna uppfattar dig. Förhindra besvikelsen att förlora lukrativa hyreskontrakt på grund av grundläggande offert, och låt HireHop ge dig den överhanden över dina konkurrenter.

Med några av de största företagen i världen inom olika sektorer som nu använder HireHop, alla byter från sin gamla programvara, ett vittnesbörd om hur kraftfull och fördelaktig HireHop är och hur fördelaktigt det kan vara för dig, oavsett om du är en stor eller liten företag, låt HireHop hjälpa dig att effektivisera ditt företag.

Hire software barcodeStreckkoder för din hyresprogramvara

Vissa företag streckkoder sina produkter, andra inte. HireHop kan fungera med eller utan streckkoder, eller till och med en blandning av båda scenarierna. HireHop kan till och med generera streckkoder åt dig, eller så kan du använda befintliga streckkoder. HireHop fungerar också med nästan alla streckkodsläsare, om än på normala streckkoder eller QR-koder, det fungerar även med RFID-etiketter.


Gratis programvara för sändningsuthyrning

Eftersom vår etos är att leverera en produkt som hjälper till att sända uthyrningsföretag som dina erbjuder vi till och med en gratis version av HireHop-programvara för små enstaka användare som hjälper dem att komma igång.

Prova HireHop idag gratis eller kontakta oss för att ordna en gratis demo.