Secure rental softwareVi bryr oss om säkerhet lika mycket som du gör, och vi gör det bra. HireHop använder automatiserade verktyg för att övervaka tjänstens prestanda för problem 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan, utan lediga dagar. Våra servrar har fullständig säkerhet och underhåll dygnet runt, med avancerad övervakning för att förhindra högteknologiska intrång.

HireHop är värd på Amazon Web Services (AWS), som är världens största data och server som är värd för global infrastruktur, värderad till cirka 3 biljoner dollar; inte ens världens största uthyrningsföretag hade råd med en infrastruktur av den storleken. AWS används av NASA, banker, stora företag och regeringar över hela världen tack vare den världsledande säkerhet och tjänster som tillhandahålls.

Din data är skyddad och privat

Vi använder många av AWS avancerade säkerhetsskydd för att hålla all din data privat och skyddad. HireHop genomgår också och klarar penetrationstester (penntest) varje år, vilket betyder etiska hackare försöka bryta sig in i systemet för att hitta sårbarheter, och passera oss först när de känner att vi är säkra.

Vi har sett till att våra databasservrar är skyddade bakom avancerade brandväggar, så även i den extremt osannolika händelse en hackare lyckas få inloggningsuppgifterna för våra servrar, skulle de fortfarande inte kunna få åtkomst på grund av brandväggarna.

Anslutningar till HireHop är säkra

HireHop använder Secure Sockets Layer (SSL även känd som HTTPS) med 128-bitars krypteringsteknik . SSL skyddar användare mot man-in-the-middle-attacker som kan startas från komprometterade eller osäkra nätverk, och verifierar det när de loggar in på HireHopp, du omdirigeras inte till en falsk sajt.

HireHop använder en tvåstegs lösenordsskyddad inloggning med begränsade försök som upprätthålls med en Paus. Detta skyddar dig mot brute force-attacker, där en hackare kommer att översvämma vår server med inloggningsförfrågningar för att försöka ta reda på vad ditt lösenord är.

Du kommer aldrig att glömma att säkerhetskopiera dina data

HireHop utför automatiska dagliga säkerhetskopieringar, samt har live backuper på servrar som finns runt om i världen, så om det inträffar en katastrof i ett land är din uppdaterade data även tillgänglig i ett annat land om det behövs.

HireHop har även lokala direkta säkerhetskopior, samt överfallsskydd med replikeringar i andra AWS tillgänglighetszoner. Detta innebär att du får bekvämligheten med att HireHop säkerhetskopierar och underhåller dina data utan att ansträngning och kostnad för att hantera det själv. Om en server går ner kommer en annan automatiskt att starta och ersätta den, vilket ger dig maximalt möjliga drifttid.

Vi skyddar dig från bots

HireHop kommer automatiskt neka en användare åtkomst om den upplever att en bot publicerar eller begär data för användarens räkning. Detta extra skyddslager förhindrar bots från att skada eller extrahera dina data i händelse av att en av dina användares inloggningsuppgifter läcker. HireHop kommer också att logga ut en användare om samma användarkonto försöker logga in på ett annat maskin, och se till att du inte lämnar öppen åtkomst på en annan dator. Du kan också använda Multi-Factor Authorization (MFA) i HireHop genom att använda den med en Google, Xero eller Microsoft Logga in.

Vi värdesätter integritet

HireHop bygger in integritet i allt vi gör, eftersom det är så vi väljer att behandla och respektera våra kunder. Vi följer en strikt uppsättning riktlinjer och praxis för att skydda all din privata information och data, och kommer inte att sälja, hyra ut eller dela din information med tredje part för deras marknadsföringsändamål. För fullständig avslöjande av vår sekretesspraxis, läs vår Sekretesspolicy.

HireHop är tillgänglig 24/7

HireHop har varit tillgänglig mer än 99,9 % av tiden under de senaste tre åren. Detta beror på att vi förlitar oss på redundanta servrar och ett självkorrigerande feldetekteringssystem. Detta innebär att om en server blir påverkad eller otillgänglig kommer din tjänst troligen inte att påverkas, eftersom en annan server automatiskt kommer att starta, vilket gör att du kan komma åt dina data online oavsett var eller när.

Du bestämmer reglerna

Du styr vilka användare som kan komma åt din data, vad de kan se och vad de kan göra. Varje användare i HireHop är föremål för olika behörigheter som du ställt in, som låter dig begränsa rättigheterna för varje användare. Du kan till och med begränsa en användare till att bara få logga in från en viss IP-adress, som den på ditt kontor, vilket hindrar dem från att logga in utanför arbetsplatsen.

Alla hålls ansvariga

HireHop loggar praktiskt taget varje transaktion som görs av en användare, som inte kan stängas av eller raderas . HireHop registrerar varje användarinloggning och registrerar när det är möjligt ändringarna som görs av användare, vilket ger dig en detaljerad revisionsspår.