Pressmeddelande (2023-06-30)

App för underhållUnder de senaste nio månaderna har HireHop Equipment Rental Software släppt en uppsjö av nya och unika funktioner, vilket ytterligare förbättrar funktionaliteten hos en redan marknadsledande kraftfull mjukvarulösning, som på kort tid har antagits av några av de största företag i branschen, samt en mängd medelstora och små företag.

Genom att lyssna på användarnas behov har HireHop implementerat olika nya funktioner och förbättrat befintliga för att inte bara möta användarnas olika krav, utan för att göra programvaran mer effektiv och skalbar.

HireHop har inte bara lagt till många funktioner, de har också arbetat med sin serverinfrastruktur genom att lägga till fler servrar runt om i världen i AWS-ramverket de använder, de har också utvecklat nya och avancerade tekniker bakom kulisserna för att förbättra hastigheten, tillförlitligheten och prestanda.


  • Underhållsmodul – Den nya modulen förbättrar den tidigare underhållsfunktionaliteten och låter användare logga fel, reparationer, tester, tjänster och mer för varje tillgång eller i bulk, och kan till och med använda telefonkameran som en streckkodsläsare, allt utan extra kostnad.
  • Laddningsavstängningar – Denna unika funktion låter dig inte bara avbryta debiteringen av en kund under en tidsperiod, den gör det också möjligt för dig att tillämpa en rabatt på utvalda varor under en period, till exempel under en 4-dagars transport vill du minska hyresavgiften med 50 % endast under dessa 4 dagar, eller så kan du avbryta laddningen i dagar då satsen inte används.
  • Nya rapporterHireHop har lagt till många nya ekonomi-, underhålls- och utrustningsrapporter.
  • Förberedelse på andra nivån – När du förbereder kit i en låda kan den lådan innehålla en annan låda med kit.
  • Obegränsade datum för ett jobb – Du kan nu lägga till ett obegränsat antal ytterligare datum till ett jobb, till exempel kan du lägga till repetitionstider, helgdagar, etc, som alla kan läggas till manuellt eller automatiskt baserat på typen av jobb.
  • Leverans-, hämtnings- och användningsadress – Ibland räcker det inte med en enda leveransadress på ett jobb, och ytterligare adresser som hämtningsadressen eller adressen där utrustningen kommer att användas behövs också inom ett jobb. En ny funktion i HireHop gör att du kan lägga till dessa extra adresser eller bara låta dem som standard vara leveransadressen.
  • Fler hastighetsökningarHireHop har inte bara lagt till nya servrar, utan de har också optimerat systemet och utvecklat nya tekniker för att göra en redan snabb programvara ännu snabbare. HireHop såg hur en del användare klickar runt mjukvaran blixtsnabbt och insåg att även en tiondels sekunds hastighetsökning för en operation är viktig och låter användaren känna hur solid och stabil programvaran är.
  • Andra nya funktionerHireHop har lagt till många andra mindre funktioner, som tillgångsstatistik, fler tillgänglighetsalternativ, fler laddningsalternativ och strukturer, gör sidor mer mobilvänliga, nya användarbehörigheter, användare kan använda olika onlinebetalningsintegration till sina kunder för varje depå , uppskattade kostnader, massredigering av jobb och många fler.

HireHop erbjuder fortfarande en gratisversion av sin programvara, så varför inte börja använda den gratis och få en gratis demonstration för att se varför så många företag byter till det.