Vi har arbetat hårt under de senaste månaderna för att utveckla partier av nya och spännande funktioner och funktioner, som vi är glada att dela med dig.

Kolla in de senaste uppdateringarna nedan!

Underhållsmodul

HireHops underhållsmodul är en ny mobilanpassad skärm som gör att verkstaden kan se alla sina aktiva verkstadsjobb, skadade föremål, tester, tjänster och uppgifter.

Du kan skanna en eller flera streckkoder eller välja tillgångar från listan och registrera tester, tjänster och underhållsbeställningar eller massuppdatera tillgångsdetaljer, som att tilldela dem till nya lagervaror eller överföra dem till en annan depå.

Underhållsmodulen är tillgänglig från Management eller från menyknappen uppe till höger på valfri skärm.

 

Mobilvänliga sidor

Tillsammans med underhållsmodulen har adressboken uppgraderats för att passa perfekt på din smarta telefon, så att du kan hantera dina kontakter på språng mer effektivt.

Håll utkik efter fler uppgraderade skärmar inom en snar framtid.

Visa förfrågningar i tillgänglighet

Användare kan nu välja att se förfrågningar på fliken Tillgänglighet. Aktivera detta från dina inställningar.

Artikelprisets varaktighet

I Hire Stock Management kan du nu ställa in en individuell prislängd för varje prisgrupp A, B och C. Det betyder att Pris A kan vara per dag, Pris B per vecka och Pris C per månad, om så krävs.

Bortfallsbehörighet

Det finns nu en ny användarbehörighet som endast tillåter användaren att lägga in varor på leverantörslistan som finns i lager, vilket innebär att användaren inte kan lägga till brister i jobbet. Detta kan ställas in från Settings-Users-Menu-User Permissions eller User Roll Permissions för att skapa eller redigera en grupp.

Uppdaterade rapporter

Vi har uppdaterade rapporter, inklusive rapporterna ”Värdering av hyraaktier”, ”Aktieutnyttjande” och ”Lageranvändning” och vi håller på att uppdatera många fler.

Ny rapport om nominell inkomst

Denna nya rapport analyserar intäkter från fakturor efter nominell kod. Få åtkomst till den här rapporten från Home-Reports-Nominal Income. Du måste ha rätt behörighet för att se redovisningsrapporter.

Olika Stripe-konton för varje depå

Om du använder Stripe kan du nu skapa ett annat Stripe-konto för varje depå från Företagsinställningar.