Vi har arbetat hårt under de senaste månaderna för att utveckla partier av nya och spännande funktioner och funktioner, som vi är glada att dela med dig.

Kolla in de senaste uppdateringarna nedan!</span >

Andra nivå av Pre-Prep

På populär begäran har vi lagt till en extra nivå av förberedelser för att spara ännu mer tid när du bygger ett jobb! Till exempel kan du nu förbereda en låda i en låda.

I exemplet nedan har en låda – B123 – förberetts i en flightcase med streckkoden F100. Den nya kolumnen längst till vänster, markerad, anger om det förberedda föremålet i sig är en förberedelse eller inte. I det här exemplet finns det en rutasymbol i kolumnen bredvid ruta B123, som indikerar att ruta B123 själv har föremål förberedda i sig.

Som alltid kan du skapa förberedelser från startsidan och även skapa förberedelser när du checkar in jobb och från den globala incheckningsskärmen ”Skanna in allt”.

Uppskattade kostnader

Du kan nu ställa in en uppskattad kostnad för din hyra, arbete och anpassade artiklar, som kommer att visas när du skapar inköpsorder. HireHop sparar också den senaste kostnaden för varor som tidigare hyrts ut, per leverantör.

Beräknade kostnader, såväl som godkända och ej godkända kostnader från POs, visas nu på skärmen Vinst och marginaler som är tillgänglig från menyn Jobb eller Projekt.

 

Lås laddningsperioden

Det finns nu en extra knapp för att låsa debiteringsperioden när du skapar eller redigerar jobb. När den är låst kan du ändra jobbdatumen utan att påverka debiteringsperioden, och därför behålla priserna som de var.

Massredigeringsjobb

I projekt, från menyn, kan du nu redigera jobbstart-/slutdatum, jobbstatus och leveransadress för flera jobb samtidigt!

Adressbok

I användarbehörigheterna kan du nu begränsa användare att välja kontakter från adressboken endast när du skapar nya jobb.

Anpassa

Du kan nu ställa in ePOS, lagerschema och ruttplanerare som din startsida.

Dold eller borttagen

I Hire Stock Management har du nu möjlighet att visa föremål som är begränsade till andra depåer, samt raderade föremål, från +-knappen längst upp till höger på skärmen.