Ta en titt på HireHops senaste funktioner och uppdateringar!

Betalningsavstängningar

Med den nya funktionen för avstängning av betalningar kan du nu stänga av anställningar under en viss tidsperiod, till exempel helgdagar eller oväntade väderförändringar. Detta kan göras för varje föremål på ett jobb, för utvalda föremål och/eller för typer av föremål – hyra, arbete eller beställning. För att göra detta, välj dina varor från leveranslistan om du avbryter vissa varor, eller klicka bara på Meny-Betalningsavstängningar annars.

I popup-fönstret kommer du att se inställningar för den typ av objekt som du vill ställa in betalningar för, datum och tider som avstängningen kommer att omfatta samt debiteringsbara dagar per vecka . T.ex. om du bara laddar måndag till fredag skulle du ha 5 debiterbara dagar per vecka. Du har också möjlighet att ändra den procentuella rabatten som du tillämpar på avstängningen, så om du avbryter hela dagen skulle du lämna den på 100 %; men om du vill ge 50 % reduktion kan du ändra % här.

När den har sparats kommer denna avstängning att inkluderas på nästa faktura som täcker avstängningsperioden. Detta kommer att visas som en ny rad med ett negativt värde för sänkningen av hyreskostnaden. Alternativt kan du i företagsinställningar välja att samla betalningsavstängningar, vilket innebär att minskningen ingår i radpriset på fakturan.

Inkomst av tillgångar

 

I Hire Stock Management finns det nu en ny ”Asset Income”-flik som kommer att bryta ner ditt utnyttjande av tillgångar och berätta hur mycket varje tillgång gjort dig under den angivna tidsperioden. För att se denna information måste dina tillgångar ha en streckkod och checkas ut på jobb för att registrera specifik tillgångsanvändning.

Du kan ställa in datumperioden för att analysera denna data och när du har ställt in kan du se valfria kolumner för antalet dagar som används och % utnyttjande, såväl som intäkter, kostnader, vinst och antalet jobb som tillgången har varit ute på under den perioden.

Ingen brist

Nu, på hyra och arbetsföremål, kan du markera knappen Ingen underskott för att förhindra att föremålet påverkar tillgängligheten. Artiklarna kommer inte att visas i rött på leveranslistan, beräknar inte tillgänglighet och arbetsartiklar kommer inte heller att visas i resursplaneraren.

Fler nya funktioner

Startskärmen för snabbare inläsning.

Ny nominell köprapport som analyserar dina kostnader efter nominell kod och mer uppdaterade rapporter.

Proportionell vecka-kalkylator för inköpsorderartiklar.

Kommer snart…

Se upp för dessa nya funktioner som kommer snart och mycket mer:

Extra datum – Du kommer snart att kunna lägga till så många extra datum till dina jobb som du vill, och koppla dessa extra datum till vissa jobbtyper också.

Fler adresser – Två fler adresser på jobbet, som kan användas till vad du vill, till exempel en insamlingsadress eller adress där utrustningen kommer att användas.