Enligt European Rental Association, hyres- och uthyrningsbranschen i Österrike, Belgien, Tjeckien, Danmark, Tyskland, Finland, Frankrike, Italien, Holland, Norge, Polen, Spanien, Sverige, Schweiz och Storbritannien hade en årlig omsättning på 25 miljarder euro år 2016. av 15 500 medelstora företag, som gemensamt sysselsätter 120 000 personer i dessa länder.

Marknaden använder överhuvudtaget föråldrad Windows-programvara, och har således inte kunnat fullt ut omfamna fördelarna med cloud-programvara. Detta beror på att moln erbjudandet har varit mycket dåligt på funktionalitet, tills tills HireHop kom fram i slutet av 2016. HireHop är en mjukvarulösning som skrivs från grunden för hyr- och uthyrningsbranschen, och är den enda mjukvaran som servar hyran och uthyrningsbranschen som kan anpassas fullständigt och är kraftfullare än alla andra erbjudanden. Den har en komplett funktionssats, med användning av banbrytande teknik och metodik som uppfanns av teamet på HireHop.

Programvarupartners och återförsäljare

HireHop är baserat i Storbritannien och erbjuder mjukvaruproduktspecialister från hela världen möjlighet att bli partner för att sälja HireHop och sälja eventuella tillhörande tjänster.

HireHop är en SAAS-produkt, så partner kan dela i abonnemangsavgifter och tillhandahålla egna extra tjänster, såsom utbildning, genomförande, dokumentdesign, hårdvaruförsäljning och anpassning av programvara. De kommer också att kunna erbjuda supportavtal till alla sina lokala användare oavsett lämpliga priser som de följer.

Detta är en stor möjlighet för återförsäljare av program som vill expandera sin verksamhet baserad på en mogen och stabil produkt som redan har en betydande användarbas.

Om du tycker att det här kan vara av intresse för ditt företag, vänligen maila oss nedan med några detaljer om ditt företag tillsammans med de produkter du för närvarande säljer och stöder.