Vi strävar efter att förbättra vår molnbaserade hyresbranschprogramvara genom att aktivt lyssna på våra användare och implementera de funktioner som de behöver. Vi har arbetat outtröttligt för att få dig nya funktioner och funktionalitet baserat på användarnas feedback och behov, att många av våra användare har varit beta-test under de senaste månaderna. Vi ser fram emot att fortsätta vår resa tillsammans för att göra den bästa mjukvaran ännu bättre!


Reserveringstillgångar

Med populär efterfrågan – kan du nu förbeställa specifika tillgångar på jobb! För att reservera en tillgång till ett framtida jobb, inom leveranslistan, välj bara den aktuella Aktieobjektet, klicka på Meny och Reservera tillgångar. Du kommer då att hälsas med en popup-skärm som liknar nedan, och visar alla tillgängliga tillgångar som reserveras. Välj aktiva / s och Spara.
Observera att status för jobbet måste vara preliminärt eller framåt för att reservera tillgångar. För att aktivera tillstånd att reservera tillgångar, gå till Heminställningar-Användare-Meny-Användarbehörigheter och se till att reservera tillgångar är markerade. Dessutom kan du från tillgångssidan nu också visa alla bokningar för en tillgång via fliken Reserverad!
Naturligtvis kan du även bygga dokument, rapporter och karneter med reserverade aktivfält.Leta efter fält som innehåller ”reserverade” genom vår lista med fält, för att se alla fält som finns tillgängliga för våra HireHop-dokument, genom att klicka här.

Använd flera e-postadresser

Endast med HireHop! Alla användare har nu möjlighet att konfigurera obegränsade e-postkonton och välja vilken e-postadress ett e-postmeddelande skickas från.
Varje e-postmeddelande skickas från dig, sparar i din email-skickade mapp och på jobbet också!

Office 365 Integration

Och nu med sömlös Office 365 integration! Ange bara din 365 värdadress i din email inställningar och du är redo att gå. Du behöver inte ens ditt lösenord. Om du inte är en 365-användare kan du också välja från Microsoft Exchange och Google-servrar eller helt enkelt skriva in dina IMAP- och SMTP-inställningar.
Glöm inte att du också kan logga in på HireHop med hjälp av Office 365 eller Google-uppgifter.

Flaggad status på tillgångar

Har du någonsin en tillgång som är skadad men ändå användbar? Använd den flaggade tillgångsstatusen för att notera några problem, men behåll tillgången i lager. Du kan visa flaggad tillgångsinformation på tillgänglighetstabellen och inom ett jobb också.

Första dagen i veckan

Varje användare kan nu välja sitt eget alternativ för den första dagen i veckan. Navigera heminställningar-dina inställningar-första dagen i veckan för att välja ditt önskade alternativ.

Numrera PDF-sidor

Skriv ut eller maila dina PDF-dokument på vanligt sätt och kolla på rutan ”Lägg till sidnummer” för ett enkelt sätt att inkludera sidnummer längst ner på varje sida.

Exportera lagerdata till din webbplats

Skapa en exportlänk för att integrera till din egen webbplats via vårt kraftfulla API. Du kan generera datalänken från menyn för uthyrning av lagerförvaltning – Hämta datalänk och se till att en administratör först har ställt in en exportnyckel från Företagsinställningar.

Allmänna förbättringar och hastighetsförbättringar

Vi kan inte lista alla uppdateringar vi gör (du kommer bli uttråkad att läsa igenom den långa listan), eftersom vi regelbundet släpper ut nya mindre förbättringar och funktioner för att göra ditt liv enklare, till exempel fler dokumentfält, systemhastighetsökningar, ytterligare datafält och listan fortsätter.