Hyra Industri Trusted Supplier AccreditationPrisvärd programvara för tung maskin-, anläggnings- och verktygshyrning

Hittills har anläggnings- och verktygshyrningsindustrin varit begränsad till antikviterade och begränsade funktionsserverbaserade programvaruval, som inte bara är dyra att köra och underhålla, de är också för höga!

Med detta i åtanke har teamet på HireHop byggt funktionspaket och framtidsbeständig programvara för stora och små företag i anläggnings- och verktygshyrningsindustrin, för att ge dem en lättanvänd, modern och kraftfull mjukvarulösning för uthyrning av utrustning till ett rimligt överkomligt pris.

Borta är de dagar då mjukvaruföretag utpressade dig med så mycket pengar som möjligt för föråldrad programvara. Användare som du är mer kunniga idag och kräver bättre värde för pengarna, såväl som den bästa produkten för jobbet, och det är vad HireHop ger dig.

Programvara för tung maskin-, anläggnings- och verktygshyrningAnläggnings- och verktygshyraprogramvara för ditt företag

HireHop har byggts av människor som har arbetat i hyresbranschen, tillsammans med ovärderliga förslag och feedback från våra användare, personer som du, som har berättat vad de behöver. Detta har gjort det möjligt för oss att leverera mjukvara perfekt skräddarsydd för anläggnings- och verktygsuthyrningsföretag som ditt, vilket ger dig den mest intuitiva, kraftfulla, mångsidiga och funktionsrika utrustning för uthyrning av utrustning i världen.

Vi lanserade HireHop till verktygs- och anläggningsuthyrningsbranschen på Executive Hire Show, vilket resulterade i att stora och små företag bytte från deras befintliga programvara till HireHop på grund av de många fördelarna det gav dem.

Anläggnings- och verktygsuthyrningssoftwareAnläggning, tung utrustning och verktygshyrningsprogramvara

HireHop har byggts med den senaste molntekniken. Det är i molnet, vilket betyder att du inte längre behöver installera det, du behöver inte hantera dina egna servrar eller ta säkerhetskopior, och du behöver definitivt inte betala för dyrt stöd.

Genom att migrera till HireHop får du gratisuppdateringar (vi installerar dem till och med gratis), vi hanterar alla säkerhetskopior gratis, vi ger dig gratis support, och bäst av allt är att HireHop är överkomligt. HireHop driver till och med affärer på din väg genom att rekommendera dig till andra användare med brister och lägga till ditt hyreslager i online-kataloger gratis, något som ingen annan programvara i verktygs- och anläggningsuthyrningsindustrin gör.

Bli inte kvar, eftersom anläggnings- och verktygshyraindustrin moderniseras i oroväckande takt från telematik som flyttar till molnet, till och med din bank- och skattedeklaration lever i molnet.

Möt framtida behov av verktyg och tung utrustning hyrföretag

Det ständigt föränderliga och unika krav som krävs av verktyg och anläggningar såväl som tunga maskinuthyrningsföretag. Eftersom HireHop är molnbaserat och omfattar all den senaste molnteknologin, från att integrera med din webbplats, såväl som Google och Microsoft 365-integration, är du säker på vetskapen att du inte kommer att bli kvar med HireHop och kommer alltid att ha en fördel över dina konkurrenter genom att vara framåt.

Programvara för uthyrning av säker utrustningStark och stabil affärs- och verktygshyrningsprogramvara

Att vara i molnet gör HireHop säkert. Byggt på Amazon AWS $ 500 miljarder server-nätverk som används av banker, regeringar och till och med NASA, en enorm infrastruktur som inte ens de största anläggnings- och verktygshyrare i världen har råd att köpa. HireHop ger dig tillgång till denna säkra globala infrastruktur utan att bryta banken, vilket ger dig kontanter att investera i ditt företag och inte slösa bort dyra programvara.

Ta inte kvar efter att betala extortionate avgifter för gammaldags programvara, kontakta oss idag för att ordna en gratis demo.