Av alla hyres- och uthyrningsbranscher är händelserna den mest utmanande med de mest varierande kraven, arbetsflödena och funktionskraven. Med så många olika olika lager att hyra, såväl som besättningstilldelning, anlitade anställningar och så många varianter, för att effektivt hantera denna enorma komplexitet, behöver du överkomligt, lättanvänt, kraftfullt och funktionsrikt evenemangshyrningsprogram, byggt för din bransch.

Programhyresspecifika Behov för Evenemangshyra

Programvara för uthyrning av evenemang gör spektakulära evenemang enkelt

HireHop vill vi inte att du ändrar ditt arbetsflöde, det är ju ditt företag och du bör köra det som du vill och inte baseras på begränsningarna för din befintliga programvara. Det är därför det finns många sätt att göra samma sak i HireHop, liksom förmågan att anpassa den så att den fungerar som du vill, och göra vad du vill att den ska göra, inte tvärtom.

HireHop byggdes med tanke på komplexiteten i evenemangshyra. Byggt med funktionalitet för att göra ditt arbetsflöde mer effektivt och kostnadseffektivt, vilket hjälper ditt företag att fungera mer smidigt, vilket ger dig mer tid att växa ditt företag istället för att slösa tid på administration eller försöka få din befintliga programvara att arbeta runt dina arbetsflöden.

Skapa Fantastiska ser Offert

Eventhyrningsprogram offertdokument

En grundläggande eller dålig offert kan skada ditt rykte och hur kunder uppfattar dig. HireHop hjälper dig att stå fram från mängden, vilket ger dig den extra fördelen genom att låta dina kunder se att din dokumentpresentation är lika professionell som tjänsten du erbjuder.

HireHop har den mest avancerade, men ändå lättanvända dokumentmotorn i världen, så att du kan producera fantastiska och professionella citat med ett musklick.

Förhindra besvikelsen över att förlora lukrativa händelsearrangemang på grund av grundläggande offert, och låt HireHop ge dig den överhanden över dina konkurrenter.

Programvara för Belysning, Ljud, Riggning, Iscensättning och Audiovisuella Tjänster

AV, Lighting, rigging, furniture, catering and sound equipment rental software

Med några av de största rigg-, audiovisuella, belysnings- och ljuduthyrningsföretagen i världen som nu använder HireHop, allt byter från deras gamla programvara, ett vittnesbörd om hur kraftfullt och fördelaktigt HireHop är och hur fördelaktigt det kan vara för dig.

HireHop hanterar inte bara ditt lager, det kan spela in tester samt skriva ut certifikat för alla artiklar på ett jobb, med bokstavligen tryck på en knapp. Den har multi-depot-funktionalitet, med korsdepot-anställningar och till och med besättningsplaneringsmoduler.

Möbler och set hyra programvaraMjukuthyrningsProgramvara

Möbel- och restauranguthyrningsföretag har sina egna unika krav, från att använda produktkoder, till stolstativ med olika sittdyna-alternativ, något som HireHop inte bara har utan också gör det enkelt för användaren att hantera. Med några av de största möbuthyrningsföretagen som nu använder HireHop kan du vara säker på att du har tagit rätt beslut genom att byta till det.

 

Programvara för Uthyrning AV Evenemang

Varje evenemang är annorlunda, vissa evenemang, t.ex. dina egna produktioner, kommer att baseras på en hyresavgift på en dag till ett högre baspris, andra, till exempel hyra till en teater är baserade på en teatervecka eller kanske en torr hyra en tre dagars vecka osv. HireHop är den enda mjukvaran för uthyrning av utrustning än som kan hantera alla dessa olika priskrav med lätthet, såväl som många sätt att rabattera linjer eller hela jobb för att uppnå din kunds budget, såväl som så att du kan hantera din vinstmarginal.
Denna och andra unika funktioner gör HireHop perfekt för att hantera dina evenemang, inköpsorder och anställningar du erbjuder för dem.

Hire software barcodeStreckkoder för Ditt Hyra

Vissa företag streckkoderar sina produkter, andra gör det inte. HireHop kan arbeta med eller utan streckkoder, eller till och med en blandning av båda scenarierna. HireHop kan till och med skapa streckkoder åt dig, eller så kan du använda tidigare existerande streckkoder. HireHop fungerar också med nästan alla streckkodsläsare, om än på vanliga streckkoder eller QR-koder, det fungerar även med RFID-etiketter.

Programvara för Gratis Evenemangshyra

Eftersom vår etos är att leverera en produkt som hjälper till att hyra evenemang och hyra företag som ditt, erbjuder vi till och med en gratis version av HireHop-programvara för små företag med en enda användare för att hjälpa dem att komma ur marken.

Prova HireHop idag gratis eller kontakta oss för att arrangera en gratis demo.