Skanning av streckkoder för uthyrning av programvara

HireHop -utrustning för uthyrning av utrustning har nu en dedikerad lagerskärm och vi har också flyttat till snabbare servrar. Dessutom har vi släppt andra funktioner, till exempel webhooks, för att låta extern programvara svara på ändringar som gjorts inom HireHop. Andra funktioner som läggs till inkluderar fler språk, decimalvärden för försäljningsartiklar, delning av dokument och andra förbättringar.


Lagerskärm

Vi har lagt till en lättanvänd lagerskärm inom HireHop som liknar en anslagstavla för ankomst och avgång från flygplats. Skärmen visar alla jobb och underleverantörer som kommer in och ut under en viss tidsperiod. Den uppdaterar sig själv automatiskt och kan också användas för att kontrollera objekt in och ut från en skärm.

Webhooks

Vi har också lagt till omfattande webhooks i hela systemet som gör att du kan ställa in en webbadress som HireHop anropar när den har gjort en vald uppgift. HireHop skickar sedan genom lämplig data till önskad webbadress. Till exempel när en jobbstatus ändras kan HireHop meddela en annan programvara eller webbplats vad statusen ändrades till, vad den ändrades från och vilket jobb den ändrades för. Det finns många andra evenemang som du också kan tilldela webhooks till.

Dela dokument

Du kan nu dela levande länkar till dokument i HireHop med användare utanför systemet. Till exempel kan du skapa ett resurs- eller underleverantörsdokument som listar alla jobb de utför för dig eller ett klientdokument som listar alla deras pågående anställningar. Dessa länkar kan ställas in för att öppna en PDF eller webbsida som kan öppnas av alla med länken (ingen inloggning krävs) med liveinformation. Till exempel, om en kund har hyrt 7 objekt och öppnar länken, kommer dokumentet att visa de 7 objekt som hyrts. Om kunden returnerar 5 av artiklarna och sedan öppnar länken, kommer dokumentet nu bara att visa de 2 artiklar som återstår att hyra.

Andra förbättringar

Det finns andra mindre nya funktioner som möjligheten att ha upp till 2 decimaler på kvantiteter för försäljningsartiklar, möjligheten att ställa in den nominella gruppen på anpassade artiklar i leveranslistan, samt tyska och grekiska språk- och dokumentstöd.

Serveruppgraderingar

Ett stort åtagande gjordes för att uppgradera HireHop -kärnan såväl som servrarna som den körs på; detta resulterade i enorma ökningar av våra redan supersnabba hastigheter. Till exempel laddas listor i jobb nu med en hastighetsökning på 44%. Även med tusentals konton och dagliga aktiva användare var HireHop alltid den snabbaste programvaran för uthyrning av utrustning på marknaden. Men nu är det ännu snabbare.