Kundspecifik prissättningHireHop-utrustning för uthyrning av utrustning gör att du kan ha olika priser eller olika prislängder för specifika kunder. Vi har också klarat ett säkerhetspenetrationstest för att ge dig sinnesfrid hur säker din information på HireHop är.


För vissa kunder kan prissättningen vara annorlunda för vissa artiklar, eftersom du kanske vill debitera dem andra priser än normalt, eller kanske debitera dem varje vecka istället för dagligen, eller kanske bara ge dem ett annat pris för en artikel när du använder prisgrupp B och alla andra prisgrupper är som vanligt. Dessa speciella prissättningsregler kan ställas in för hyra lager, försäljningslager och arbetskraft på fliken ”Kundprissättning” på den relevanta hanteringssidan inom HireHop. Vi har också gett visning och inställning av dessa priser specifika användarbehörigheter, så vissa användare kan inte se dem, eller redigera dem, etc., det är upp till dig.

Du kan redan ställa in att kunder ska ha standardrabatter eller att debiteras en viss prisgrupp, samt att tillämpa bulkrabatt på ett jobb etc. Men detta ger dig ännu ett sätt att tillämpa prissättning så att HireHop fungerar runt dig och inte tvärtom.

Du kan nu skanna ut en streckkod på ett jobb även om det tidigare har skannats in igen. Så om ett verktyg kommer tillbaka för reparation och byts mot ett annat och ersättningen returneras för reparation kan det nu reparerade originalverktyget skickas tillbaka igen på samma jobb.

Det har skett andra mindre uppdateringar och förbättringar i HireHop på grund av feedback från våra användare:

  • Du kan nu importera data med både XLSX-filer och CSV-filer.
  • HireHop är nu en godkänd Quickbooks-app.
  • Vi har uppgraderat Microsoft-inloggningen med en nyare version.
  • Andra små förbättringar i rapporter etc.

Se fler uppdateringar