RuttplanerareHireHop gör det nu möjligt för dig att enkelt planera dina leveranser, hämtningar och andra transportbehov med den nya integrerade ruttplaneraren. Lägg till leveranser, samlingar eller andra transportförfrågningar i jobb, tilldela dem till ägda fordon eller hyrda inom ruttplaneraren, rita rutter, till och med förse chaufförerna med Google Maps navigeringslänkar för deras rutter.

Vi har också lagt till många andra funktioner som e-post med leverantörsreskontra och kundreskontra, förbättrade rapporter, fler webhooks, integrerad streckkodsläsare och mycket mer.


Ruttplanerare

Lägg till leveranser, hämtningar eller andra transportförfrågningar i jobb och tilldela dem sedan i ruttplaneraren till dina egna fordon eller till och med tillfälligt hyrda. Inifrån ruttplaneraren kan HireHop rita rutter för fordonen och till och med tillåta förare att öppna rutterna på Google Maps för att använda sat-nav. Du kan se fordonsvikter, tilldela förare och assistenter, visuellt se på kartan rutter och platser samt skriva ut eller e-posta leverans- och insamlingsdokument.

Vi har också lagt till automatiskt skapande av leveranser, hämtningar, etc.  I Labor Management kan du ställa in en artikel så att den automatiskt lägger till en leverans, hämtning eller annan transport till ett jobb, så när du lägger till låt oss säga en leverans till leveranslistan , kommer den automatiskt att skapa en leverans för ruttplaneraren och markera den levererande listposten som ”ingen brist”, vilket betyder att den inte behöver en inköpsorder för att förhindra att den blir röd.

Jobb & Projekt Marginal & Vinst

HireHop låter dig nu enkelt se vinsten och marginalerna på jobb och projekt, med uppdelningar, vilket gör att du snabbt kan bedöma om ett jobb är värt att utföra eller använda det för att hjälpa dig att öka vinsten.

Maximal rabatt

På hyrlager, försäljningslager och arbetsartiklar kan du nu begränsa den procentuella rabatten som en användare får ge. Du kan också ge vissa användare tillåtelse att åsidosätta dessa gränser och bekräfta åsidosättningen efter att de fått en varning.

Inköpsorderpriskalkylator

För att hjälpa dig att beräkna underhyrespriser i inköpsorder har vi lagt till en priskalkylator som hjälper dig att beräkna hur mycket en vara är beroende på hur länge du hyr den för och vad din leverantör tar betalt per dag eller vecka, etc.

Integrerad streckkodsläsare

På in- och utcheckningsskärmarna finns nu en liten kameraknapp. Genom att klicka på detta öppnas en popup där du kan ställa in vilken kamera på din telefon, surfplatta eller dator som ska användas för att skanna streckkoder. Allt du behöver göra är att sätta streckkoden inom torget och när den är igenkänd skannas streckkoden. I grund och botten förvandlar det din enhet till en streckkodsläsare.

Ny rapport om tillgångsstatus

Vi har förbättrat tillgångsstatusrapporten för att ha mer funktionalitet samt visa och exportera anpassade fält. Du kan också söka och filtrera efter anpassade fält i tillgångs- och hyrlagerhantering.

Fler Webhooks och anpassade fält

Vi har lagt till fler webhooks, inklusive redovisningswebhooks. Detta innebär att om vi inte direkt stödjer ditt bokföringsprogram, kan du fortfarande automatiskt lägga upp fakturor etc. från HireHop till ditt bokföringsprogram med hjälp av en koppling som Zapier.

Vi har också lagt till möjligheten att lägga till anpassade fält på fler platser, som uppgifter, etc.

Andra uppdateringar

Vi har också uppgraderat våra servrar för att ge användarna mer hastighet, inte för att det behövdes, men varje liten bit vi kan göra för att göra användarupplevelsen bättre är värt det, oavsett hur liten den är. Det finns också andra mindre funktioner som förbättrad dataexport och prestandaökningar i hela systemet och några mycket mindre buggfixar.