Vi presenterar HireHops nya skanningsapp

Kraftfull tillgångsskanning från vilken enhet som helst

Vi har lagt till nya funktioner i snabb takt och har precis släppt den överladdade skanningsmodulen, som också kan köras som en progressiv webbapp på vilken enhet som helst.

Detta nya tillägg är gratis för alla användare.

Den nya skanningsappen är helt adaptiv och fungerar på alla mobila enheter, inklusive mobila handdatorskanner. Användare kan till och med använda sin telefonkamera som streckkods- eller QR-kodläsare från appen. Den nya appen kan använda många tekniker tillsammans eller separat, inklusive streckkoder, QR-koder, RFID och till och med manuell batchinmatning.

Gå till skanningsappen härifrån eller från HireHop-menyn på valfri skärm.

Superladdat och omdesignat

Streckkod, QR-kod och RFID-skanning från vilken enhet som helst, var som helst.

Omarbetad för att passa alla skärmar och omdesignad för att förbättra ditt arbetsflöde.

Nya sätt att skanna

  • Förberedande skanningar – Ger användarna ett annat sätt att förbereda ett jobb eller projekt innan de checkar ut. Att slutföra en förberedande skanning ändrar automatiskt jobbstatusen till Förberedd. Om du förbereder skanning i lådor/fodral är det bara rutorna som behöver kontrolleras när du checkar ut jobbet.
  • Kontrollera skanningar – Ger användarna möjlighet att göra ett jobb eller projekt ”lagerkontroll” efter att det skannats ut. Dessa sparas så att du kan se tidigare kontrollskanningar och fortsätta kontrollskanningarna vid ett senare tillfälle.
  • Offlineskanning – Om din enhet är utanför nätverksräckvidden kommer appen automatiskt att buffra skanningar med hjälp av masssökningsfunktionen för att bearbetas när nätverket återställs.
  • Projektskanning – Användare har nu möjlighet att checka in och ut projekt. Visa alla objekt från alla jobb i det projektet i den grupperade vyn, eller använd trädvyn för att dela upp listan i dess komponentjobb.

Funktionerna du behöver

 

  • Använd många tekniker tillsammans eller separat, inklusive streckkoder, QR-koder, RFID och manuell batchinmatning.
  • Ställ in anpassade ljud per användare från Dina inställningar.
  • Fördjupad ”Visa detaljer” – välj ett objekt på in- eller utcheckningsskärmen och klicka på Visa detaljer. Här kommer du att kunna se vad som har checkats ut, checkat in, inte checkat in ännu, POs, reserverade tillgångar och mer. Du har också möjlighet att välja flera tillgångar för att radera flera skanningar samtidigt.
  • Checka in med trädvy – växla mellan Lista, Grupperad och Träd.
  • Enorma hastighetsförbättringar – ger användaren möjlighet att skanna ut jobb och projekt med tusentals rader i en lista, utan någon hastighetspåverkan, även på gamla enheter.
  • Mycket mer och det kommer ännu fler funktioner!

hirehop scanning features

Den nya skanningsappen lägger också till ett flertal skydd för att förhindra användarmisstag, som att förhindra att utrustning med testfel eller skador skickas ut, förhindra att tillgångar skickas på flera olika jobb samtidigt, stoppa för mycket att skickas ut, automatiskt uppdatera tillgängligheten för ytterligare artiklar som skannas ut utan användaringripande, se till att underuthyrning skickas på jobb om det behövs istället för ditt eget lager, och så mycket mer.

Så här skapar du appen på din telefon

For Android:

For IOS:


Introducerar även nya rapporter

Rapportera anteckningsbok

Kolla in den nya Carnet-rapporten som finns tillgänglig från Home-Reports – den här rapporten kan köras för ett jobb eller projekt och du kan välja om streckkoder ska grupperas eller inte. Se carneten på skärmen och exportera sedan helt enkelt till CSV eller Excel.

Användare har fortfarande tillgång till Job Carnet-dokumentet som kan skrivas ut eller e-postas direkt från ett jobb.

Rapport för försäljningsartiklar

Kör den här rapporten för att se alla försäljnings- eller förbrukningsartiklar som ingår i jobb under en period.