Redovisning av programvara för uthyrning av utrustningVi använder nästan alla bokföringsprogram, oavsett om det är Xero, QuickBooks, Sage eller något annat. I en idealvärld kommer din hyresutrustningsprogramvara och din bokföringsprogramvara att prata med varandra och fungera som en, så att de kan utbyta information om fakturor, kreditnoter eller inköpsorder som har skapats eller ändrats och betalningar som har gjorts , något känt som dubbelriktad synkronisering och något som HireHop gör.

Invoices accounting reportHireHop kan uppnå detta med populära redovisningspaket som Xero, QuickBooks och Sage 50. Det kan också exportera faktura- och kreditnotadata i CSV-format för andra redovisningsprodukter att importera, vilket negerar behovet av att manuellt ange bokföringsinformation två gånger.

Med HireHop dubbelriktade synkronisering, kommer din personal att veta vad som har betalats och vad som är skyldigt, utan att behöva komma åt din redovisningsprogramvara.

Synkroniseringen är enkel i HireHop, allt görs automatiskt och bakom kulisserna, eller så kan du ställa in HireHop att synkronisera med en manuell trigger efter att du har kontrollerat alla data som måste exporteras. Vissa bokföringspaket pratar också tillbaka till HireHop och berättar när en faktura har betalats eller krediterats, så att du kan hålla reda på kundens konto i HireHop och ditt bokföringspaket.

Olika Företag på Olika Depåer

Tänk om du har mer än ett företag som delar aktier, eller har olika företag i olika depåer. Endast HireHop kan ansluta till flera företag i ditt bokföringsprogram, eller till och med företag som använder olika program. Så om din Northern-depå använder Xero och Southern-depån QuickBooks, men du vill använda en HireHop-licens, är det inget problem.

Ändra Ditt Bokföringsprogram

Kanske funderar du på att ändra ditt bokföringsprogram, men hålls tillbaka på grund av begränsningarna i ditt befintliga företags uthyrningsprogram. Med HireHop är det enkelt att ändra ditt bokföringsprogram, du kan till och med hålla dem båda anslutna till HireHop samtidigt och sedan så småningom koppla bort den överflödiga.


Börja använda HireHop idag gratis eller kontakta oss för en gratis demonstration för att se hur mycket HireHop kan gynna ditt hyraföretag.